Renáta Hečková - ZSE

/


Renáta Hečková

Renáta Hečková je moderná cukrárka. Aj napriek tomu, že študovala na 3 vysokých školách doma i v zahraničí, začala sa vo svojom voľne čase venovať pečeniu tort a iných sladkých dobrôt. Najprv na svojom blogu My Cousine, dnes už pod značkou Kolachella.

Kvalitné ingrediencie

Na svoje sladké majstrovské diela používa výhradne kvalitné suroviny od lokálnych dodávateľov. Vajíčka musia byť z voľného výbehu a maslo v bio kvalite. Jej podmienkou je, aby chutilo tak, ako si to pamätá z detstva. Čokoládu zase nakupuje priamo z Belgicka a vanilku cez anglickú stránku. Takto ma pod kontrolou všetky ingrediencie, ktoré používa.

V teple domova

Renátine torty spoznáte na prvý pohľad. Jednofarebný základ dopĺňa výrazné zdobenie sezónnym ovocím, karamelom alebo kvetmi. Aby svojim klientom prinášala zakaždým niečo nové, snaží sa neustále zlepšovať. Nové chute, plnky a recepty najradšej vymýšľa v teple svojho domova. A o to sa staráme my, ZSE.