Nabíjací wallbox v garáži vášho rodinného domu je najvýhodnejším a najpohodlnejším riešením nabíjania elektromobilu. V ZSE Drive vám domácu nabíjaciu stanicu navrhneme na mieru a postaráme sa o všetko od inštalácie až po servis. Nabíjajte za výhodné ceny a ušetrite náklady s novým smart wallboxom Alfen od ZSE Drive.

Najlepší wallbox na trhu

Nový domáci wallbox, ktorý už čoskoro nájdete v ponuke ZSE Drive, je produktom renomovanej holandskej spoločnosti ALFEN. S maximálnym výkonom až 22 kW, čítačkou RFID kariet, ktorá zabezpečí, že sa na vašom wallboxe nabije len autorizovaný používateľ a veľkým farebným displejom, patrí k tomu najlepšiemu, čo súčasný trh ponúka.

Wallbox Alfen sa môže pochváliť nasledovnými inteligentnými funkciami:

  • Online pripojenie cez mobilnú sieť a LAN
  • Nastavenie preferencie nabíjania počas najvýhodnejšej ceny – nízka tarifa
  • História nabíjania v mobilnej aplikácii
  • Nastavenie preferencie nabíjania počas nadprodukcie elektrickej energie z fotovoltiky

Nabíjať doma sa oplatí

Domáce nabíjanie elektromobilov má viacero výhod. Využijete čas, kedy auto stojí zaparkované – v noci alebo počas práce. Hlavnou výhodou je však nepochybne úspora nákladov, pretože domáce nabíjanie je najlacnejšie – počas nízkej tarify so zvýhodnením Elektrina pre Elektromobil od ZSE Energia dokážete nabíjať už za fantastických 0,09 € / kWh, čo v prepočte znamená náklady cca 1,50 € / 100 km. Počiatočná investícia do wallboxu sa tak rýchlo vráti späť.

ZSE Drive ponúka nákup wallboxu do domácnosti so zvýhodnenou cenou s viazanosťou alebo bez viazanosti. Za špičkový domáci wallbox s káblom zákazník zaplatí v prípade viazanosti 649 € s DPH, plná cena bez viazanosti je 849 € s DPH. Domáci wallbox bez kábla (so zásuvkou Type2) ZSE Drive ponúka s viazanosťou za 599 € s DPH. Cena bezkáblového wallboxu bez viazanosti je 799 € s DPH.

Všetko na jednom mieste

Pre ZSE Drive sú pohodlie a komfort zákazníka dôležité, preto už čoskoro spúšťa nový modernizovaný web prispôsobený potrebám zákazníkov. Na www.zsedrive.sk/domacnosti vybavíte všetko na jednom mieste – od wallboxu, obhliadky, inštalácie, až po zmenu dodávateľa elektrickej energie a získanie najvýhodnejšej tarify pre nabíjanie elektromobilu.

O autorovi

Jakub Maňák

V ZSE Drive pôsobím od roku 2019 a venujem sa najmä zákazníckej starostlivosti, riešeniam pre fleetových zákazníkov a riešeniam pre domáce nabíjanie (najmä v rodinných domoch). Som rád, že naše riešenia v týchto oblastiach prispievajú k rastu atraktivity elektromobility na Slovensku.

Ďalšie články autora: