Pravdepodobne každý elektromobilista v prvých dňoch používania elektrického vozidla aspoň raz pocítil neistotu kvôli dojazdu elektromobilu k najbližšej nabíjacej stanici. S pribúdajúcimi kilometrami sa vodiči naučia efektívne riadiť spotrebu elektromobilu i plánovať trasu, ale aj keď sa nabíjacia infraštruktúra na Slovensku nepretržite rozvíja, hustotu siete čerpacích staníc bude ešte nejaký čas dobiehať. Aby si mohli vodiči bez obáv užívať jazdu elektromobilom, ZSE Drive v októbri spustilo pre svojich zákazníkov nový produkt Poistenie dojazdu.

Bezstarostná jazda elektromobilom

Poistenie dojazdu zabezpečí nielen na Slovensku, ale aj v rámci Európy odtiahnutie vybitého elektromobilu k najbližšej nabíjacej stanici v sieti ZSE Drive alebo v sieťach domáceho, partnerského alebo zahraničného roamingu, prípadne, ak ide o podobné vzdialenosti, k zákazníkovi domov. Okrem vybitej batérie elektromobilu sa Poistenie dojazdu vzťahuje aj na poruchu nabíjacieho kábla alebo poruchu nabíjacej stanice, kde sa mal elektromobil nabíjať. Elektromobilisti si teraz budú môcť bezstarostne užívať všetky svoje cesty, pretože Poistenie dojazdu pokrýva až 5 poistných udalostí za rok.

Výhodné riešenie so ZSE Drive

Vylepšené nabíjacie programy s integrovaným Poistením dojazdu nahrádzajú pôvodné programy Partner a Flat. V praxi to znamená, že súčasným užívateľom programov Partner a Flat zašle ZSE Drive špeciálny personalizovaný link, v rámci ktorého zákazníci zakliknú súhlas s aktiváciou nového nabíjacieho programu. Cena nových nabíjacích programov sa oproti pôvodným nezmení, takže program Partner SAFE môžu zákazníci naďalej využívať za výhodnú cenu 11,90 €/mesiac a program Flat SAFE za 89 €/mesiac.

O autorovi

Rastislav Žembery

Od roku 2017 formujem oblasť elektromobility na Slovensku prostredníctvom produktov a služieb ZSE Drive. Teší ma, že takto môžem prispieť k čistejšej budúcnosti pre miesta, v ktorých žijeme, ako aj k udržateľnej budúcnosti pre našu planétu.

Ďalšie články autora: