Očakáva sa, že záujem slovenských domácností o fotovoltiku po spustení nového programu Zelená domácnostiam od jesene 2023 rapídne stúpne. Na túto situáciu sme v ZSE pripravení, aj vďaka novému špecializovanému fotovoltickému skladu, ktorý sme otvorili na jar tohto roku. Zároveň sme rozšírili sieť montážnych kapacít po celom Slovensku tak, aby sme boli schopní ustáť nápor objednávok.

Nový fotovoltický sklad, s rozlohou viac ako 2000 m2, poskytuje našim montérom dostatok panelov, optimizérov, striedačov a ďalších potrebných komponentov, postačujúcich na inštaláciu tisícok fotovoltických riešení. Vďaka obrovským zásobám tiež chránime našich zákazníkov od možného navýšenia cien komponentov koncom roka 2023 a začiatkom roka 2024 vplyvom inflácie. Výhodou skladu je tiež jeho poloha. Nachádza sa v blízkosti Senca, čím poskytuje príležitosť rýchlo inštalovať kdekoľvek na Slovensku.

Vďaka skladovým zásobám a vyladenému logistickému procesu dokážeme byť veľmi efektívni, rýchli a zákazník dokáže mať nainštalované fotovoltické riešenie v relatívne krátkom čase od podpisu objednávky.

Prečo práve Fotovoltika od ZSE?

  • ZSE je dlhodobo lídrom na slovenskom trhu s fotovoltickými riešeniami a má za sebou tisícky úspešných inštalácií.
  • Vďaka fotovoltike si vyrábate vlastnú elektrinu zo slnka a šetríte tým nielen prírodu, ale aj vašu peňaženku. Prebytok vyrobenej elektriny z fotovoltiky si môžete uložiť do Virtuálnej batérie a v prípade potreby ju neskôr využiť.
  • Nemusíte sa báť nepriaznivého počasia.  V ZSE vám ako jediní na Slovensku garantujeme objem vyrobenej elektriny bez ohľadu na počasie a miesto inštalácie fotovoltiky.
  • Fotovoltiku inštalujeme na celom Slovensku. Využívame len kvalitné komponenty, na ktoré poskytujeme extra záruku. Životnosť našich fotovoltických panelov je približne 30-40 rokov.
  • Výhodou riešenia ZSE Fotovolt s využitím Virtuálnej batérie je rýchla návratnosť počiatočnej investície. S využitím finančného príspevku sa doba návratnosti skráti len na 7 rokov.
  • Ak sa rozhodnete pre fotovoltiku od ZSE, vybavíme za vás komplet celú administratívu od získania poukážky na finančnú dotáciu až po pripojenie vašej fotovoltiky do distribučnej sústavy.

Ušetrite vďaka dotácii z projektu Zelená domácnostiam

Slovenská inovačná a energetická agentúra (SIEA) už v septembri plánuje spustiť ďalšie kolo dotačného programu Zelená domácnostiam. Projekt poskytuje finančnú podporu záujemcom o obnoviteľné zdroje energie, vrátane fotovoltiky. Tentokrát sa potešia aj obyvatelia Bratislavského samosprávneho kraja, pretože po prvýkrát budú môcť žiadať o príspevok aj oni. Predpokladaná výška príspevku sa pohybuje na sume až 1 500 eur. Buďte medzi prvými a zaistite si fotovoltiku od ZSE s finančnou dotáciou. Využite už teraz možnosť nezáväznej predregistrácie.

Funkčná fotovoltika už do 3 mesiacov

Vďaka optimalizácii procesov v distribučných spoločnostiach a následnom zlepšení spolupráce, ZSE ako líder na trhu garantuje drvivej väčšine zákazníkov, ktorí podpíšu zmluvy po 1. auguste 2023, že do 3 mesiacov od podpisu zmluvy budú mať fotovoltiku nielen nainštalovanú, ale zároveň si už budú môcť vyrábať vlastnú elektrinu. Výnimky sa môžu objaviť len vo veľmi špeciálnych prípadoch, kedy z technických dôvodov bude pripojenie do distribučnej siete trvať dlhšie.

Uvažujete o fotovoltike s dotáciou?

Nečakajte a zabezpečte si fotovoltiku s finančnou dotáciou z projektu Zelená domácnostiam už teraz. ZSE prináša záujemcom o fotovoltiku s dotáciou už teraz možnosť nezáväznej predregistrácie. Súčasťou predregistrácie je aj bezplatná konzultácia s expertami na fotovoltiku, ktorí vám pomôžu zistiť aké fotovoltické riešenie by bolo ideálne pre vaše potreby.

O autorovi

Erik Chabreček

Od roku 2015 sa profesne venujem fotovoltickým technológiám. Snažím sa s mojim tímom prinášať na náš trh kvalitné a overené riešenia, ktoré prinesú našim zákazníkom očakávané úspory a nový prístup k čistej energií.

Ďalšie články autora: