Výborná správa pre majiteľov Apple mobilných zariadení! ZSE Drive prichádza s mobilnou aplikáciou dostupnou pre Apple CarPlay. Teraz si môžete zjednodušiť ovládanie aplikácie pri šoférovaní a zabezpečiť pohodlnú cestu.

Obľúbená mobilnáaplikácia ZSE Driveje odteraz dostupná už aj vo verziiApple CarPlay. Znamená to, že majitelia mobilných telefónov značky Apple, nájdu aplikáciu už aj priamo v infotainmente, na palubnej obrazovke svojho elektrického vozidla.

Informácie vždy poruke

Podmienkou je, samozrejme, podpora Apple CarPlay vo vozidle.  Vďaka ZSE Drive Apple CarPlay aplikácii majú zákazníci jednoduchší prístup k informáciám o najbližšie dostupných nabíjacích staniciach, konektoroch a ich aktuálnej obsadenosti. Pomocou filtra v aplikácii si zákazník môže jednoducho nastaviť preferenciu nabíjania (napr. zvoliť iba ultrarýchle nabíjacie stanice, či odfiltrovať roamingové stanice) a nájsť tak vhodné nabíjacie stanice pre plánovanú cestu. K zvolenej nabíjacej stanici je možné spustiť navigáciu priamo cez infotainment. Spustenie či ukončenie nabíjania na nabíjacej stanici zákazníci aj naďalej realizujú cez aplikáciu v mobilnom telefóne.

Mobilná aplikácia aj pre Android Auto

Po vyhodnotení prevádzky a spätnej väzby od zákazníkov k aplikácii ZSE Drive pre Apple CarPlay, plánuje ZSE Drive vytvoriť verziu aplikácie pre prostredie Android Auto, aby neboli ukrátení ani zákazníci s mobilnými telefónmi s operačným systémom Android. Veríme, že novinka zákazníkov nielen poteší vyšším komfortom obsluhy, ale aj zvýši bezpečnosť na cestách.

O autorovi

Rastislav Žembery

Od roku 2017 formujem oblasť elektromobility na Slovensku prostredníctvom produktov a služieb ZSE Drive. Teší ma, že takto môžem prispieť k čistejšej budúcnosti pre miesta, v ktorých žijeme, ako aj k udržateľnej budúcnosti pre našu planétu.

Ďalšie články autora: