ZSE je jednoznačným lídrom na trhu kompletných energetických riešení – nedávnym dôkazom bolo uvedenie inovácie Virtuálna batéria pre elektromobil, ktorá prepája výrobu elektriny z domácej fotovoltiky s nabíjaním elektromobilu na cestách na nabíjačkách ZSE Drive. Ďalším krokom k zlepšeniu ponúkaných služieb je rozšírenie existujúcich ZSE Centier o unikátne prezentačné a konzultačné miesta e-mobility.

Domáca fotovoltika aj elektromobilita budú čoraz výraznejšie ovplyvňovať využívanie energií v domácnostiach. Elektromobilita na Slovensku je však stále relatívne v plienkach a väčšina spotrebiteľov má len veľmi hmlisté predstavy, ako to celé funguje. Prevládajú nepravdivé mýty, ako napr. slabý dojazd, dlhé nabíjanie, nedostatok elektriny v blízkej budúcnosti, drahé autá atď.

Veľa spotrebiteľov sa však chce o e-mobilite dozvedieť viac, majú konkrétne otázky a uprednostňujú rozhovor so živým človekom, nechcú si o tom len prečítať na internete. Preto sme sa rozhodli rozšíriť ponúkané služby na ZSE Centrách a spraviť zo ZSE Centier unikátne prezentačné a konzultačné miesta produktov a služieb e-mobility, ktoré ponúkame pod značkou ZSE Drive.

Unikátne prezentačné centrá

Na našich ZSE Centrách v Dunajskej Strede, Trnave, Trenčíne, Nových Zámkoch a OC Centrál Bratislava sú inštalované prezentačné panely ZSE Drive, aj s inštalovaným reálnymi wallboxami, kde si môžu zákazníci naživo pozrieť a s technickými špecialistami prediskutovať ako domáce nabíjačky alias smart wallboxy od ZSE Drive vyzerajú a fungujú (o smart wallboxe Alfen od ZSE Drive sme písali v tomto článku). Po ukončení rekonštrukcie ZSE Centra v Nitre budeme od januára 2024 poskytovať prezentačné a konzultačné služby e-mobility ZSE Drive samozrejme aj v Nitre. Zákazníci si samozrejme môžu domácu nabíjačku aj s inštaláciou v ZSE Centre priamo aj objednať. Zároveň sa môžu informovať o celej ponuke produktov a služieb ZSE Drive pre domácnosti a firmy, ale takisto aj o ostatných produktoch a službách ZSE. V súčasnosti je napríklad veľký záujem o inštaláciu fotovoltiky na rodinný dom, kde je možné získať dotáciu až 4 025 €, a to aj v Bratislavskom kraji, ktorý v minulých rokoch bol z dotácií vylúčený. Viac o aktuálnych možnostiach získania dotácie na fotovoltiku sa dozviete v tomto článku.

Na každom ZSE Centre sú technickí špecialisti, ktorí sú vyškolení na oblasť elektromobility, ale aj oblasť fotovoltiky ako aj klimatizácií. V prípade záujmu o osobnú konzultáciu je najlepšie rezervovať si konkrétny čas stretnutia na konkrétnom ZSE Centre podľa vašich potrieb prostredníctvom našej web stránky.

Kamenné prezentačné a konzultačné centrá e-mobility ZSE Drive, ktoré rozširujú možnosti pre spotrebiteľov, sú ďalšou unikátnou inováciou a potvrdzujú jednoznačnú líderskú pozíciu ZSE Drive v slovenskej e-mobilite.

O autorovi

Rastislav Žembery

Od roku 2017 formujem oblasť elektromobility na Slovensku prostredníctvom produktov a služieb ZSE Drive. Teší ma, že takto môžem prispieť k čistejšej budúcnosti pre miesta, v ktorých žijeme, ako aj k udržateľnej budúcnosti pre našu planétu.

Ďalšie články autora: